Ditt självklara val av sotare i södra Skåne, Söderslätt och Trelleborg!

Vi på Skorstensfejarmästare Lundquist AB tror på att bygga långsiktiga relationer. Historien har lärt oss att det lönar sig – den förste mästaren Lundquist började sin praktik år 1898! Därför gör vi vårt bästa för att du som kund inte bara ska bli nöjd – vi ser gärna att du återvänder eller säger något snällt om oss till dina vänner.

Skorstensfejarmästare Lundquist är trogen södra Sverige. Med rötterna stadigt förankrade i Skånes bördiga jord, är vi verksamma I södra Skåne, Trelleborg och Söderslätt. Efter en karriär inom branschen som sträcker sig över tre decennier – som skorstensfejarmästare i Karlshamn, Kristianstad, Ängelholm, Höganäs, Trelleborg och Sydöstra Skånes räddningstjänstförbund, har Hans-Eric Lundquist inte bara sett skorstensfejaryrket förändras – han har varit med och omdanat det vid flera viktiga utbildningar som idag räknas som landmärken. Inte minst vid SSR Godkänd Besiktning som idag är branschstandard för Sveriges sotare.

Service och lyhördhet är därför våra nyckelord och något vi aldrig kompromissar med.

Vi tror på att ha kul på jobbet och att ett gott skratt förlänger livet. Därför möter vi dig med ett leende och med glimten i ögat.

Välkommen!