Ventilation

Vi kan ventilationsrengöring!

Trelleborgs största fastighetsägare, Trelleborgshem har valt oss som deras huvudentreprenör när det gäller ventilationsrengöring.

Vaknar du på morgonen och har ont i huvudet? Är du ofta trött? Om ja, har du tänkt på att det kan bero på luften i din bostad?

Vi upplever våra inomhusklimat väldigt olika. Du har säkert kommit hem till någon och upplevt att det luktar ”annorlunda” – kanske varmt och instängt, fuktigt eller kvalmigt.

Huvudvärk och trötthet kan vara typiska symptom vid dålig luftomsättning i hemmet. En del vill inte stänga sovrumsdörren för att det ”känns instängt”, men det vi egentligen upplever är ett dåligt inomhusklimat.

En vanligt förekommande orsak till dålig luft i hemmet är att ventilationskanalerna är igensatta med smuts. Hur länge sedan var det du rengjorde ditt ventilationssystem?

Om det är mer än 1-2 år sedan kan det vara dags att börja fundera på en rengöring. Om det är längre än 3 år – ring oss nu!

Vi erbjuder dig som fastighetsägare en kvalitetssäkrad och yrkeskunnig service inom ventilationsrengöring. Vi dokumenterar eventuella fel och brister och hjälper dig gärna till rätta med dem. Det är billigare än du tror att få ventilationssystemet rengjort. Och det bästa av allt – du som fastighetsägare får använda ROT-avdraget!